full
border
#707070
http://fr-group.nl/wp-content/themes/anya-installable/
http://fr-group.nl/
#003670
style4
31+ (0)73 760 0230
hambakenwetering 8D 5231DC s-Hertogenbosch

Asbest verwijderen

Asbest verwijderen

Er is veel om te doen en er wordt met regelmaat over gesproken. Je vindt het terug in (oude) daken of in schoorstenen, bijvoorbeeld. Nadat bekend werd dat asbest meer kwaad dan goed kan doen, kwam het product een tijd lang onder vuur te liggen. Men verwerkt het niet (graag) meer. Toch zit het nog altijd in veel gebouwen en huizen verwerkt. Asbest verwijderen kan heel belangrijk of zelfs noodzakelijk zijn. Wanneer bijvoorbeeld wordt geklust of verbouwd aan een gebouw waarin asbest verwerkt is, moet asbest zonder twijfel vakkundig worden verwijderd. Asbest is namelijk gevaarlijk voor ieders gezondheid!

Regering besluit: vanaf 2024 geen asbest

Onze overheid heeft onlangs een nieuwe wetgeving leven in geblazen. De regering besluit namelijk dat vanaf 2024 mogen geen asbestdaken worden gemaakt. Met dit verbod hoopt men ervoor te zorgen dat we in de toekomst niet meer met deze gevaarlijke situatie te maken hoeven te hebben. Dat asbest een gevaar vormt voor de algemene volksgezondheid, weten we. Uit onderzoek is gebleken dat asbest kankerverwekkende eigenschappen bij zich draagt. Daarnaast kan het zorgen voor irritatie van de huid en slijmvliezen – niet alleen vervelend, maar ook gevaarlijk voor jouw algemene welzijn! Duidelijk mag zijn, dat asbest het beste zo snel mogelijk uit de bouw en onze samenleving verdwijnt. Maar wat nu, als je weet dat jouw huis asbest bevat en je nu of later wilt gaan verbouwen? Wordt asbest aangeraakt, dan komen de gevaarlijke stoffen vrij. Dat gebeurt bij verbouwing of sloop of renovatie. En dus moet in dit geval asbest eerst op professionele wijze worden verwijderd.

Asbest laten verwijderen

Wil je het dak renoveren, en beschikt jouw dak nu nog over asbest? Laat een gespecialiseerd bedrijf asbest verwijderen. Wij, van FR Group, hebben meer dan 40 jaar ervaring in systeembekledingen in de bouwsector. Het verwijderen van asbest moet op een zeer nauwkeurige, vakkundige en zorgvuldige wijze worden uitgevoerd. Daarbij houden wij rekening met de belangrijkste aspecten tijdens dit proces: een sloopvergunning en eindrapport, en natuurlijk behoud van het algemene aanzicht van uw gebouw of huis. We zorgen dat het er uitziet zoals jij dat wilt – maar dan zonder asbest! Duurzaam en milieuvriendelijk, dat is wat telt. Daarbij staat veiligheid altijd voorop. Een dak renoveren doen wij in alle zorgvuldigheid en volgens strenge normen. Wij houden ons aan protocol, maar nemen daarin altijd jouw wensen met betrekking tot het eindresultaat mee. Een perfecte oplossing met een mooi resultaat: dat is waar we het iedere dag voor doen. Wil je meer weten over ons, onze projecten en geboekte resultaten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

paged
Loading posts...
link_magnifier
#ACAAAA
on
fadeInDown
loading
#ACAAAA
on
Back